Όλο και πιο έντονο το σενάριο για Γκέτσε και Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Όλο και πιο έντονο το σενάριο για Γκέτσε και Λίβερπουλ!

bet365

Μια επιβεβαίωση που συνηθίζει να δείχνει σοβαρή, ήρθε στο σενάριο του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για τον Μάριο Γκέτσε, αφού την ιστορία αναδεικνύει πλέον και το «SkySports»!

Το δημοφιλές βρετανικό δίκτυο, επικαλούμενο δικές του, έγκυρες πηγές, αναφέρει ότι οι «κόκκινοι» εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του 23χρονου άσου της Μπάγερν Μονάχου που δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει τον αντίκτυπο που θα ήθελε στη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γκέτσε ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ το 2014, στη Νότια Αφρική και ο Κλοπ έχει διατηρήσει πολύ καλή σχέση μαζί του, έχοντας παραδεχθεί ότι οι δυο τους μιλούν και με μηνύματα για να μαθαίνουν ο ένας τα νέα του άλλου.

Η μία διοργανώνει το Euro 2016 και η έτερη το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γαλλία Ρωσία, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών το φετινό καλοκαίρι και η πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι, θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, με τον Ιταλό τεχνικό να καλείται να δώσει έγκριση για τους παίκτες του ρόστερ, αυτούς που έχει ανάγκη, αυτούς που δεν θα τον πειράξει αν αποχωρήσουν και φυσικά αυτούς που θα ήθελε να πάρει στην «Allianz Arena» το καλοκαίρι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα