Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας στο «Ολντ Τράφορντ»

Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας στο «Ολντ Τράφορντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας στο «Ολντ Τράφορντ»

bet365

Ενόψει και της μετονομασίας του Main Stand σε Sir Bobby Charlton Stand, οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης νέου διαζώματος για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου!

Την Κυριακή το απόγευμα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Έβερτον για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, θα επισημοποιηθεί η μετονομασία της παλαιότερης κερκίδας, του Main Stand, σε Sir Bobby Charlton Stand, όπως έγινε και με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Η συγκεκριμένη αλλαγή στο «Θέατρο των Ονείρων», ακόμα κι αν πρόκειται για μια απλή μετονομασία, προκάλεσε νέες σκέψεις για τις θέσεις του γηπέδου, δεδομένου πως θα πρέπει ν' αυξηθεί η χωρητικότητα όσον αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες...

Λόγω των νέων κανονισμών, θα πρέπει να μειωθούν περίπου 3.000 κανονικές θέσεις για να επεκταθεί το τμήμα που απευθύνεται σε οπαδούς με ειδικές ανάγκες και κάπως έτσι δημιουργείται η σκέψη για την εγκατάσταση διαζώματος πάνω από το Sir Bobby Charlton Stand, χωρητικότητας 7.500 θέσεων!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα