Ελαμπντελαουί: «Χειρότερη εμπειρία μου η Τούμπα»

Ελαμπντελαουί: «Χειρότερη εμπειρία μου η Τούμπα»

Gazzetta team
Ελαμπντελαουί: «Χειρότερη εμπειρία μου η Τούμπα»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαυί μίλησε για την Τούμπα που σύμφωνα με όσα είπε είναι η χειρότερη εμπειρία που έχει ζήσει εντός γηπέδων.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας στην ιστοσελίδα "Syklingensverden.com" έκανε λόγο για «αρρωστημένη» κατάσταση στην Τούμπα τονίζοντας για τη φάση τοου πέναλτι:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πίστευψαν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι που δεν ήταν. Ήταν τρμακτικά» και συμπλήρωσε:
«Άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια από γυαλί και φωτοβολίδες. Χούλιγκανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πολεμική ζώνη. Έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες από την Ελλάδα όμως αυτή ήταν η χειρότερη. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν πάει άλλο».
Για το ότι η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα τόσο νωρίς είπε:
«Είναι ξεχωριστό ότι καθαρίσαμε από νωρίς τον τίτλο. Έχουμε μόνο μία ήττα, μία ισοπαλία και από εκεί και πέρα μόνο νίκες. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα να εξασφαλίσει κάποιος τόσο νωρίς τον τίτλο μαθηματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα