Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Φορτούνης

Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Φορτούνης

Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Φορτούνης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για το μέλλον του Φορτούνη.

Το θέμα Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι κάπως έτσι…

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον δώσει, γιατί αφενός μεν θέλει να πάρει παραπάνω πράγματα από τον καλύτερο παίκτη του κι όχι απλά όσα πήρε ουσιαστικά μόνο μία χρονιά, τη φετινή (αφού πέρσι ήταν κατά βάση αναπληρωματικός), αφετέρου δε θέλει να ανέβει πολύ περισσότερο η χρηματιστηριακή αξία του Κώστα.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι τον θεωρεί απαραίτητο στα πλάνα του για τη νέα σεζόν-για τον Φορτούνη και τον Μιλιβόγεβιτς έχει πει κατηγορηματικά ότι πρέπει να μείνουν. Κι είναι σαφές από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι ότι ο σύλλογος ακούει ευλαβικά τον προπονητή.

Ο ίδιος ο Φορτούνης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, για να παίξει τουλάχιστον ένα ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ η, έστω να κάνει μία ακόμη χρονιά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού ξέρει ότι ωφελημένος θα βγει τόσο αγωνιστικά,  όσο κι οικονομικά, αφού με αυτό τον τρόπο και μέσα από την παρουσία του στην εθνική, θα ανέβουν οι μετοχές του.

Τα δεδομένα είναι αυτά. Κανένας δεν θέλει να φύγει ο Φορτούνης. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο προπονητής, ούτε ο ίδιος ο Κώστας.

Ο Φορτούνης είναι ένα παιδί, στα 23 προς 24 χρόνια, που μετά από μία βουτιά διάρκειας περίπου ενάμιση έτους στην καριέρα του, πατάει πάλι γερά στα πόδια του. Αλλά έχει κάνει επί της ουσίας έξι ευρωπαϊκά ματς (με την Μπάγερν και στα δύο μπήκε αλλαγή), έχει κάνει ένα φανταστικό πρωτάθλημα και με την εθνική έπαιξε από επίσημα παιχνίδια τα τρία τελευταία αδιάφορα βαθμολογικά σε ένα εντελώς αποτυχημένο για την Ελλάδα προκριματικό τουρνουά.

Δεν είναι λίγα αυτά, αλλά δεν είναι και πολλά για ένα παίκτη της δικής του κλάσης. Ο Φορτούνης έχει να κάνει ακόμη πολύ περισσότερα.  

Θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό και βλέπουμε.

Best of internet