Μιλοβάνοβιτς: «Πολύ ευχαριστημένος στην ΑΕΚ ο Πογιέτ»

Μιλοβάνοβιτς: «Πολύ ευχαριστημένος στην ΑΕΚ ο Πογιέτ»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Πολύ ευχαριστημένος στην ΑΕΚ ο Πογιέτ»

bet365

Απόλυτα σίγουρος πως ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Παρότι ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη σε ότι αφορά το θέμα της παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τόνισε με βεβαιότητα πως ο Ουρουγουανός είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του να αναλάβει την «Ένωση».

«Είναι απόλυτα σίγουρο πως ο Γκουστάβο είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ στην ΑΕΚ. Αν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό δεν θα έκανα καν αναφορά στο θέμα. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό που λέω», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στην «Ώρα των Σπορ».

Σχετικά με το ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας για τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο Σέρβος πρόσθεσε: «Και να συμβαίνει πάντως, εκτός από το ότι είναι φυσιολογικό, δεν αλλάζει το ότι είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ μαζί μας»


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα