Σε καλό δρόμο Ουκρανία και Β. Ιρλανδία! (vid)

Gazzetta team
Σε καλό δρόμο Ουκρανία και Β. Ιρλανδία! (vid)

bet365

Ουκρανία και Β. Ιρλανδία έδειξαν θετικά σημάδια και συνέχισαν με νίκες στα φιλικά. Οι Ουκρανοί επικράτησαν 1-0 της Ουαλίας και η ομάδα του Κάρολ 1-0 της Σλοβενίας.

Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους η Ουκρανία επικράτησε 1-0 της Ουαλίας στο Κίεβο κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν χωρίς τους Μπέιλ, Ράμσεϊ και δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι πίεσαν με το καλημέρα κι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Κοβαλένκο! Ωστόσο, στο 27' από ασίστ του Ροτάν ο Γιαρμολένκο διαμόρφωσε το 1-0! Ανώτερη και στην επανάληψη η Ουκρανία, ωστόσο Ροτάν και Κούτσερ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν! Ο Φομένκο δεν άλλαξε πρόσωπα, με την ομάδα του να παρουσιάζει θετικά δείγματα!

Η Β. Ιρλανδία βαδίζει σε καλό δρόμο, επικράτησε 1-0 της Σλοβενίας με κορυφαίο τον Ρόι Κάρολ! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δυο καλές φάσεις με τον Ιλισιτς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 29΄, αλλά ο Ουάσινγκτον νικήθηκε από τον Ομπλακ. Τρελή φάση στο 41', ο Κάρολ έκανε το βολέ, ο Ουάσινγκτον εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Στο 66' οι Σλοβένοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κάρολ νίκησε από την άσπρη βούλα τον Νοβάκοβιτς!

 

EURO Τελευταία Νέα