ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ και για το κέντρο προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ και για το κέντρο προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ και για το κέντρο προετοιμασίας

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και με το κομμάτι της προετοιμασίας για την νέα χρονιά. Το υψηλόβαθμο στέλεχος του Δικεφάλου τις επόμενες ημέρες θα τρέξει το θέμα επιλέγοντας το αρτιότερο αθλητικό κέντρο.

Ο Σλοβάκος παράγοντας του ΠΑΟΚ εκτός από το ν' ασκήσει διοίκηση στην ΠΑΕ, αλλά και να ασχολείται με τις μεταγραφικές υποθέσεις, θα «τρέξει» και το θέμα της προετοιμασίας για την νέα χρονιά. Ο Λούμπος Μίχελ που είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλείες, πολύ σύντομα θ' ανοίξει κι αυτό το κεφάλαιο επιλέγοντας μετά από σχετική ερεύνα, ενδεχομένως να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να δει αθλητικά κέντρα, το καταλληλότερο. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλει να έχει ολοκληρωθεί η επιλογή πριν η ομάδα μπει στην διαδικασία των play offs αφήνοντας ως μοναδική εκκρεμότητα το θέμα με τις ημερομηνίες. Οι Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια επιλέγουν την κεντρική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα τα αθλητικά κέντρα σε Γερμανία και Ολλανδία. Θεωρείται απίθανο ο ΠΑΟΚ να βάλει στην πυξίδα του και κάποια τρίτη χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα