Αλεξιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Αλεξιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Αλεξιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλεξιάδης δήλωσε υπερήφανος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια που έκαναν φτάνοντας μέχρι και τον τελικό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου Αλέξης Αλεξιάδης υποστήριξε πως οι παίκτες του με την συμμετοχή τους στο τουρνουά αποκόμισαν δυνατές εμπειρίες: «Κατά την διάρκεια της οποίας νιώσαμε πολύ όμορφα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε δυνατούς και ονομαστούς αντιπάλους, ενισχύοντας έτσι την διαδικασία εκπαίδευσης που ακολουθούμε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και η οποία στόχο έχει να δυναμώνουν από όλες τις απόψεις οι αθλητές μας, ώστε να αντεπεξέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο. Οι αθλητές μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς. Αυτές θα είναι αναμνήσεις ζωής».

Επόμενος στόχος για την Κ15 είναι ο τελικός της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως τονίζει και ο Αλέξης Αλεξιάδης, «είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, δίχως φυσικά, να θέλω να απαξιώσω αυτό το παιχνίδι. Η παρουσία μας στο τουρνουά We Love Football, άλλωστε αξιοποιείται σαφώς ως προετοιμασία ενόψει του τελικού, ο οποίος ούτε μας φοβίζει, ούτε μας αγχώνει. Το μόνο που απαιτεί από εμάς ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι να δείξουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα