Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

Δεν απέφυγε τελικά την τιμωρία έδρας ο Ολυμπιακός μετά την σχετική απόφαση της Super League. Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ποινή.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!
Αναλυτικά η απόφαση για τα όσα έγιναν με Πλατανιά στα Χανιά:
 
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00»: Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’  άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης.
 
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα  14 παρ. 2,  3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική ημέρα. 
 
- Δείτε εδώ το σκεπτικό σε έγγραφο.

Best of internet