«Ο Νταβίντ το θέλει πολύ αλλά περιμένουμε»

«Ο Νταβίντ το θέλει πολύ αλλά περιμένουμε»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Νταβίντ το θέλει πολύ αλλά περιμένουμε»

bet365

Ο μάνατζερ του Νταβίντ Φουστέρ ξεκαθαρίζει στο Gazzetta.gr πως ο Ισπανός άσος θα περιμένει όσο χρειαστεί τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο.

Ο Πάκο Ροσεγιό σχολιάζοντας στο Gazzetta.gr την κατάσταση σχετικά με τον Φουστέρ ανέφερε πως «όπως ξέρετε όλοι υπάρχει ένα συμβόλαιο του Νταβίντ με τον Ολυμπιακό που λήγει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποια νεότερη... ενόχληση του Ολυμπιακού για ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα».

Ο Ισπανός ατζέντης επισήμανε ακόμα πως «ο Νταβίντ το θέλει πολύ αλλά περιμένουμε. Θέλει πολύ να συνεχίσει και υπάρχει κάθε καλή διάθεση να περιμένουμε. Να περιμένουμε όσο χρειαστεί». Παράλληλα απέφυγε να επιβεβαιώσει τα περί MLS και άλλων προτάσεων ή την πιθανότητα επιστροφής στην Ισπανία, δείχνοντας πως για τον Νταβίντ Φουστέρ η Νο1 προτεραιότητα παραμένει ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα