ΠΑΟΚ: Δεύτερη η Κ15 πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δεύτερη η Κ15 πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε τη 2η θέση του σπουδαίου τουρνουά «We Love Footbal»l, που διεξήχθη στην Μπολόνια, χάνοντας με 3-1 στον τελικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Οι παίκτες των Αλέξη Αλεξιάδη και Γιάννη Αμπατζίδη πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν 3-1 από την πολύ καλή Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν τρία τα τέρματά τους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί με την ίδια ένταση. Μείωσε σε 3-1 και λίγο μετά έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Β. Ιρλανδία - Σλοβενία.

Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Αγιαξ, 1-0 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Αταλάντα, ενώ έχασε 2-1, στις καθυστερήσεις του αγώνα, από την Γιουβέντους. Στον ημιτελικό κέρδισε 1-0 την μικτή ομάδα επίλεκτων της Β’ Ιταλίας. Είναι σαφώς σημαντικό να τονίσουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι εξής ομάδες: Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Ιντερ, Αντερλεχτ, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Τορίνο, Ζενίτ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ουκρανία - Ουαλία, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Το τουρνουά We Love Football διεξήχθη για πρώτη φορά και στοχεύει στο να καθιερωθεί ως ένα άτυπο champions league νέων. Κρίνοντας από το επίπεδο των συμμετεχόντων, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως ήδη πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι:

Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Αλεξιάδης Αλέξανδρος, Αμπατζίδης Ιωάννης, ο γενικός αρχηγός Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλειος, ο φυσιοθεραπευτής Γκάγκαλης Γεώργιος και ο φροντιστής Μπαμπάτσης Ευάγγελος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα