Ψάχνεται (ξανά) στον «άσο» ο ΠΑΟΚ

Ψάχνεται (ξανά) στον «άσο» ο ΠΑΟΚ

Ψάχνεται (ξανά) στον «άσο» ο ΠΑΟΚ

Τι ισχύει στην περίπτωση του Ρόμπιν Όλσεν και γιατί ο «Δικέφαλος» (ξανά) ψάχνει στην αγορά για να αποκτήσει τερματοφύλακα…

Στον ΠΑΟΚ έψαχναν τρόπο για να ξεφορτωθούν το βαρύ τετραετές συμβόλαιο του Σουηδού τερματοφύλακα και η Κοπεγχάγη, όχι μόνο θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα, αλλά θα καλύψει και τη… χασούρα για τον «Δικέφαλο».

Κάπως έτσι θα ανοίξει και ο δρόμος για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που ήδη αναζητείται στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά.

Ο «Δικέφαλος» είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα αναζητήσει να αποκτήσει έναν έμπειρο τερματοφύλακα, που θα έρθει να πλαισιώσει το δίδυμο Γλύκου – Βελλίδη. Με τον τελευταίο να περιμένει να ενεργοποιηθεί το (νέο) διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην περίπτωση του Όλσεν, σύμφωνα μ’ όσα προκύπτουν στη συμφωνία, που πέτυχε τον περασμένο Ιανουάριο ο Φρανκ Άρνεσεν με τη δανέζικη ομάδα, υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 650.000 ευρώ. Ακριβώς το ποσό που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από τη Μάλμε.

Ο Όλσεν, που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι, έχει κερδίσει φανέλα βασικού στην Κοπεγχάγη, λογικά θα είναι ο ένας από τους τρεις τερματοφύλακες της εθνικής Σουηδίας στο Euro της Γαλλίας,

Στη Δανία λέγεται ότι τα σχόλια είναι θετικά για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, με αρκετές πιθανότητες η ομάδα της Κοπεγχάγης να ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να τον αποκτήσει βάζοντας στο ταμείο του ΠΑΟΚ 650.000 ευρώ.

Best of internet