«Σκάναρε» μεταγραφικούς στόχους ο Στραματσόνι

«Σκάναρε» μεταγραφικούς στόχους ο Στραματσόνι

Gazzetta team
«Σκάναρε» μεταγραφικούς στόχους ο Στραματσόνι

bet365

Το κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών μέσω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων.

Η προσωρινή διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού έδωσε την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μέσω των αναμετρήσεων εθνικών ομάδων, σύμφωνα με τη «Live Sport»..

Ο Ιταλός τεχνικός έχοντας μεγαλύτερη άνεση χρόνου παρακολούθησε αρκετούς αγώνες, χωρίς πάντως να έχει διαρρεύσει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν προέχουν οι μεταγραφές στο «τριφύλλι», με τον σχεδιασμό να ξεκινά στις αρχές Μαΐου.

Σύμφωνα πάντως με τι ίδιο δημοσίευμα οι περιπτώσεις των Ινσούα και Ιτούρα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν μοιάζουν να απασχολούν τη δεδομένη στιγμή τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα