H Κρουζ Αζούλ αγόρασε Μπενίτες

H Κρουζ Αζούλ αγόρασε Μπενίτες

Gazzetta team
H Κρουζ Αζούλ αγόρασε Μπενίτες

bet365

Τα δικαιώματα του Χόρχε Μεπνίτες απέκτησε από τον Ολυμπιακό η Κρουζ Αζούλ, ενεργοποιώντας τον σχετικό όρο στη συμφωνία της με τους «ερυθρόλευκους».

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Χόρχε Μπενίτες στο Μεξικό ανάγκασαν την Κρουζ Αζούλ να κινηθεί άμεσα και να ενεργοποιήσει την σχετική συμφωνία της με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Παραγουανού φορ από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο 23χρονος επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Μάρκο Σίλβα το περασμένο καλοκαίρι και στο Μεξικό ξαναβρήκε τα πατήματα του αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένη την Κρουζ Αζούλ με την παρουσία του, μιας και μετρά συνολικά 11 γκολ και 5 ασίστ σε 27 αγώνες.

Το ακριβές ποσό της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο υπολογίζεται πως θα κυμαίνεται κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα