Κρούση από Ρόμα για Φορτούνη

Κρούση από Ρόμα για Φορτούνη

Κρούση από Ρόμα για Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Φορτούνη, ωστόσο η Ρόμα εμφανίζεται «ζεστή» για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, με τους «ερυθρόλευκους» να καθιστούν σαφές πως δεν πρόκειται να δεχτούν προσφορά μικρότερη από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Ολυμπιακό, ωστόσο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για διεθνή μεσοεπιθετικό παραμένει έντονο, με τη Ρόμα να δείχνει «ζεστή» για την περίπτωση του.

Οι Τζιαλορόσοι θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τη «Live Sport» ήδη έχουν κάνει την πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του 23χρονου οργανωτή του.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να «δέσουν» ούτως ή άλλως με νέο συμβόλαιο τον Φορτούνη και γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους για την απόκτησή του, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν πρόταση μικρότερη από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Best of internet