Κούγιας: «Δεν πιστεύω ότι δεν είχαν λεφτά τα Χανιά»

Κούγιας: «Δεν πιστεύω ότι δεν είχαν λεφτά τα Χανιά»

Κούγιας: «Δεν πιστεύω ότι δεν είχαν λεφτά τα Χανιά»

Τη δική του άποψη για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Χανιά και Κέρκυρα εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας πως δεν πιστεύει πως οι Κρητικοί δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν τους διαιτητές.

Τους ενδοιασμούς του αναφορικά με τους λόγους μη διεξαγωγής της αναμέτρησης ανάμεσα στα Χανιά και την Κέρκυρα εξέφρασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία TV» ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως δεν πιστεύει πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τους διαιτητές.

«Το πήραμε, σας το λέω εγώ, εγώ το νιώθω, μπορεί να μην χρειάζεται να λες τίποτα, αλλά το πήραμε και το ξέρουν και οι αντίπαλοί μας. Από εκεί και πέρα με στενοχωρούν αυτά που συνέβησαν σήμερα, τα οποία εγώ θεωρώ εκ του πονηρού, και κάποιοι βιάστηκαν να κακίσουν κάποιες ανακοινώσεις που έκανα προ τριών μηνών αν θυμάστε, σχετικά με τα Χανιά. Βλέπετε τι βρωμιά υπάρχει. Πιστεύει κανείς ότι τα Χανιά δεν είχαν σήμερα χρήματα τρεις χιλιάδες να πληρώσουν τον διαιτητή; Εγώ δεν το πιστεύω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ. 

Best of internet