Ρομπέρτο: «Υποχρέωση μας να βασιστούμε στον Ίκερ»

Ρομπέρτο: «Υποχρέωση μας να βασιστούμε στον Ίκερ»

Ρομπέρτο: «Υποχρέωση μας να βασιστούμε στον Ίκερ»

Να συνεχίσει να βασίζεται στον Ίκερ Κασίγιας για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα οφείλει η Ισπανία, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα realidadblanca.com της πατρίδας του και στις δηλώσεις του σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι το Νο.1 των Ισπανών στήριξε τον Ίκερ Κασίγιας, επισημαίνοντας πως το μέλλον ανήκει στον Ντε Χέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι ο Ίκερ παραμένει σε υψηλό επίπεδο στην Πόρτο, αγωνίζεται πλέον σε διαφορετικές συνθήκες και μια διαφορετική πραγματικότητα, που δεν είχε συναντήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολη επίσης, γιατί γνωρίζω την Πορτογαλία. Πιστεύω πως από τη στιγμή που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής. Προσωπικά, τις δικές μου σκέψεις τις κρατάω για τον εαυτό μου, όμως νομίζω πως από τη στιγμή που ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, θα είναι ο γκολκίπερ της Εθνικής. Ο Ντε Χέα δεν χρειάζεται να βιαστεί με αυτό το ζήτημα. Όσο συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, η θέση θα του ανήκει στο μέλλον για μεγάλο διάστημα.  Για την ώρα νομίζω πως είναι υποχρέωση μας να βασιζόμαστε στον Ίκερ, κάτι που μας υποδεικνύουν και οι εμφανίσεις του. Σε κάθε περίπτωση, ο Νταβίδ είναι από πίσω του και αποτελεί εγγύηση».

Best of internet