Ετοιμος για την Ελευσίνα ο Απόλλων Σμύρνης

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ

Ετοιμος για την Ελευσίνα ο Απόλλων Σμύρνης

Ετοιμος για την Ελευσίνα ο Απόλλων Σμύρνης

Ετοιμος για τ εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ένα ματς στ οποίοο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει μόνο τη νίκη.

O Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα (28/3, 18:00).

Ο Μπάμπτης Τεννές δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ σημαντικό είναι να δει σε τι κατάσταση είναι ι παίκτες του ύστερα από δύ εβδομάδες απραξίας (την προηγούμενη αγωνιστική το πρόγραμμα είχε Εργτέλη που δεν συμμετέχει πια στο πρωτάθλημα).

Όσο για την αρχική του σύνθεση δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στο συνηθισμένο 4-2-3-1.

Ο Αποστλίδης θα είναι στο τέρμα κι οι Κύργιας – Γκότοβος θα είναι στα στόπερ. Πάνος και Ψιανός θα είναι στα μπακ, ενώ οι Φατιόν-Σουνάς θα είναι τα αδύο χαφ. Ο Κονέ θα είναι πίσω από τον Τζιώρα ενώ στα άκρα θα δούμε λογικά τους Βάντερσον – Φαρινόλα. Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε στον πάγκο το Βραζιλιάνο.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Μουτζίκο, Πιπίνη, Φατιόν, Μπουντόπουλο, Κονέ, Καμαρά, Ψιάνο, Παρπέξ, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη Τζιώρα και Γκότοβο.

Best of internet