Ζήτησε δυο φορές να γίνει το παιχνίδι η Κέρκυρα

Ζήτησε δυο φορές να γίνει το παιχνίδι η Κέρκυρα

Κανονικά να γίνει το ματς με τα Χανιά ήθελε η Κέρκυρα, με τους ανθρώπους των Επτανήσιων να πιέζουν τον διαιτητή να μη κλείσει το φύλλο αγώνα μέχρι να έρθουν τα λεφτά.

Ζήτησε δυο φορές να γίνει το παιχνίδι η Κέρκυρα

Το παιχνίδι των Χανίων με την Κέρκυρα δεν έγινε ποτέ, καθώς οι Κρητικοί δεν πλήρωσαν το ποσό των 2.050 ευρώ στους διαιτητές. Αυτό ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του ΑΟ Χανιά παρά τις πιέσεις που δεχόταν για το αντίθετο ακόμα και από την Κέρκυρα!

Οι «Φαίακες», θα μπορούσαν να κρατήσουν ουδέτερη στάση καθώς με αυτό τον τρόπο θα κέρδιζαν ένα παιχνίδι χωρίς να κουραστούν καθόλου όπως και τελικά έγινε. Ωστόσο, πίεσαν όσο μπορούσαν από την πλευρά τους ώστε να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Δύο φορές βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών όπου παρουσία των γηπεδούχων ζητούσαν από τον κ. Γρατσάνη να κρατήσει ανοιχτό το φύλλο αγώνα μέχρι να έρθουν τα λεφτά.

Μάλιστα, ακόμα και όταν τα λεφτά έφτασαν στο γήπεδο στις 4 παρά και ενώ αν άρχιζε τότε το παιχνίδι οι «Φαίακες» θα έχαναν την πτήση της επιστροφής, πίεσαν για να γίνει το ματς! Τελικά και παρά τις όποιες πιέσεις αυτό δεν έγινε, η Κέρκυρα παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά και πλέον σκέφτεται το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Best of internet