Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1

Gazzetta team
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1

bet365

Πέρασε και από την Αλεξανδρούπολη ο Άρης με 1-0 και κόντρα στον Εορδαϊκό χρειάζεται έναν βαθμό για να... σφραγίσει την επιστροφή του στη Football League.

Έναν βαθμό μακριά από την άνοδο βρίσκεται πλέον ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν και από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 1-0 και πλέον χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την επιστροφή τους στη Football League.

Ο Άρης, ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, όμως στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει και οι δύο ομάδες να πάνε έτσι στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πιο δυνατά και τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 60', ο Τάτος έβγαλε την σέντρα και ο Πόι με προβολή έκανε το 1-0. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν στην Θεσσαλονίκη με το τρίποντο της νίκης και αγκαλιά με την άνοδο στη Football League.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ.: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κοτρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπαχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης (65΄Μαμούρ), Γκαϊδατζής

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε (70΄Καλογέρης), Πόι (78΄Ν΄Λουντούλου), Ντούνης, Καπνίδης (87΄Κωνσταντινίδης)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα