Δεν έγινε το Χανιά - Κέρκυρα για 2.050 ευρώ! (pics & vid)

ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

Δεν έγινε το Χανιά - Κέρκυρα για 2.050 ευρώ! (pics & vid)

Aθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Στα χαρτιά αναμένεται να πάρει η Κέρκυρα το «τρίποντο» στο παιχνίδι με τα Χανιά, καθώς οι Κρητικοί δεν πλήρωσαν τον διαιτητή που περίμενε μισή ώρα μέχρι να κλείσει το φύλλο αγώνα. Όταν βρέθηκε το... ρευστό ο διαιτητής ήταν ανένδοτος!

Δεν έγινε το Χανιά - Κέρκυρα για 2.050 ευρώ! (pics & vid)

Ποτέ δεν ξεκίνησε το παιχνίδι των Χανίων με την Κέρκυρα. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 3 το μεσημέρι, όμως οι Κρητικοί δεν πλήρωσαν ως όφειλαν τους διαιτητές.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Βαγγέλης Γρατσάνης, αποφάσισε να δώσει χρόνο στους γηπεδούχους ώστε να βρεθούν τα 2.050 ευρώ που έπρεπε να πάρουν ο ίδιος και οι βοηθοί του, ωστόσο ούτε αυτό έγινε. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα, περίμενε μισή ώρα ώστε να έρθουν τα λεφτά στο γήπεδο, αυτό δεν έγινε και κάπως έτσι έκλεισε το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα των Κρητικών.

Να τονίσουμε, πως οι γηπεδούχοι του ζήτησαν λίγο χρόνο παραπάνω από την προθεσμία που έδωσε ώστε να φέρουν τα λεφτά. Τότε το 20λεπτό που αρχικά είχε δώσει έγινε μισάωρο, όμως τα λεφτά δεν είχαν φτάσει ακόμα στο γήπεδο. Έτσι πήρε την απόφαση να κλείσει το φύλλο αγώνα, αν και οι δύο ομάδες του ζητούσαν να περιμένει όσο χρειαστεί.

Τα λεφτά έφτασαν περίπου 40 λεπτά αργότερα στο γήπεδο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να δώσει τα λεφτά, όμως ο Γρατσάνης δεν τα δέχτηκε και έμεινε στην απόφασή του.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζεται στα Βαλκάνια.  Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρουμανία - Ισπανία, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κέρκυρας με 0-3 και τα Χανιά μπλέκουν... Όχι μόνο γιατί μηδενίζονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και γιατί πλέον κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών. Αυτό σημαίνει πως οι Κρητικοί που τώρα είναι στους 25 βαθμούς μπλέκουν για τα καλά με τον υποβιβασμό με την Παναχαϊκή που είναι κάτω από την ζώνη και με 2 παιχνίδια λιγότερα, να έχει 20 βαθμούς.

Best of internet