Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ο Λουκάκου

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ο Λουκάκου

bet365

Φευγάτος είναι από την Έβερτον ο Βέλγος επιθετικός, που δεν προσπαθεί καν να κρύψει τις προθέσεις του. Μπάγερν ή Γιουνάιτεντ «βλέπει» ο πατέρας του.

Την πρόθεση του Ρομελου Λουκάκου να αποχωρήσει από την Έβερτον και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, έκανε γνωστή ο πατέρας του Βέλγου επιθετικού, που τόνισε πως ο 22χρονος θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έκανε και... πρόβλεψη για την επόμενη ομάδα του.

«Αρκετές ομάδες τον θέλουν» είπε αρχικά στο "Het Laatste Nieuws" και συνέχισε «Ατλέτικο, Μπάγερν, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ». Όπως τόνισε, πάντως, ο ίδιος πιστεύει πως «Πρέπει να επιλέξει την Μπάγερν ή την Γιουνάιτεντ. Σε αυτές τις δύο ομάδες, θα ταίριαζε και θα απέδιδε καλύτερα».

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζεται στα Βαλκάνια. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρουμανία - Ισπανία, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, υποστήριξε πως έχει διαφορετική άποψη, αφού αποκάλυψε ότι «θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την μεριά του ο πατέρας μου έχει την γνώμη του, έχει βάση αυτό που λέει, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι 23 και θέλω να κάνω αυτό το βήμα. Τώρα θα μείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, πάντως, έχω τον ατζέντη μου να ασχολείται με όλα αυτά, εγώ κοιτάω πώς θα βοηθήσω την Έβερτον με όσα πιο πολλά γκολ μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα