Αριστείδης Φωκάς: «Η κωμωδία τελειώνει»

Αριστείδης Φωκάς: «Η κωμωδία τελειώνει»

Αριστείδης Φωκάς: «Η κωμωδία τελειώνει»

Επίθεση στην ΕΠΟ, με αφορμή την τιμωρία του ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε με δηλώσεις του, ο βουλευτής της Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς. 

Ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την τιμωρία του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για τις τρεις ομάδες της Αθήνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι μάσκες έπεσαν. Το σάπιο κατεστημένο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Οι προαγωγοί του αθλήματος διώχνουν κάθε υγιή επενδυτή που θέλει να παίξει επί ίσοις όροις στο γήπεδο και να κατακτήσει καθαρά, αντρίκια πρωταθλήματα.

Η εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ καταργεί κάθε έννοια ισονομίας και λογικής, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της υδροκέφαλης Αθήνας, που πανικόβλητη από τη δυναμική του Δικεφάλου του Βορρά προσπαθεί να του κόψει τα φτερά. Οι τρεις βρικόλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κόκκινος, ο πράσινος και ο κίτρινος, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η σιωπή δεν είναι αδυναμία.

Όσο για την ΕΠΟ, ένα έχω να πω: η κωμωδία τελειώνει. Θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία. Τα πρωταθλήματα δεν είναι μόνο για την Αθήνα. Ο περήφανος ΠΑΟΚ δεν σκύβει το κεφάλι, ας το χωνέψουν».

Best of internet