Ψάχνουν για νέους Τσίμιροτ στη Σαράγεβο

Ψάχνουν για νέους Τσίμιροτ στη Σαράγεβο

Ψάχνουν για νέους Τσίμιροτ στη Σαράγεβο

bet365

Μετά από πολλά χρόνια ο οικονομικός απολογισμός ήταν θετικός για την FK Σαράγεβο. Μια από τις αιτίες; Η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ…

Τα μέλη του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου της ομάδας κάνοντας τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό υποστήριξαν ότι «το έτος 2015 σηματοδότησε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά από οικονομικής και αγωνιστικής αγωνιστικής άποψης».

Η FK Σαράγεβο κατά το τελευταίο οικονομικό έτος είχε θετικό οικονομικό απολογισμό με καθαρά κέρδη, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας στο σύλλογο τη δυνατότητα να συνεχίσει χωρίς προβλήματα την πορεία της.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζεται στα Βαλκάνια. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρουμανία - Ισπανία, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ παραμένει η Νο1 μεταγραφή στην ιστορία του βοσνιακού ποδοσφαίρου, με τον ΠΑΟΚ να δαπανά το περασμένο καλοκαίρι πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ομάδα του Σαράγεβο.

Μάλιστα, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να τρέξουν ένα πενταετές σχέδιο ανάπτυξης των ακαδημιών του συλλόγου προκειμένου να προκύψουν και… νέοι Τσίμιροτ, που θα φέρουν κέρδη στο ταμείο της ομάδας. Κι όπως σημειώνεται ήδη υπάρχουν τέσσερις πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών, που θα εμφανιστούν με την εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Αζερμπαϊτζάν.

 

Τελευταία Νέα