Χάβος στο gazzetta.gr: «Επείγουν τα αποτελέσματα»

Χάβος στο gazzetta.gr: «Επείγουν τα αποτελέσματα»

bet365

Ο Μάκης Χάβος, μέσω του gazzetta.gr, δηλώνει αισιόδοξος για τα τρία εναπομείναντα ματς, τονίζει την ικανοποίησή του από τη δουλειά των παικτών του και ξεκαθαρίζει ότι δεν σκέφτεται τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι.

Με το Μάκη Χάβο στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει και να βρεθεί στα πλέι οφ. Η ομάδα της Τρίπολης αυτή τη στιγμή έχει 34 βαθμούς και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας είναι το τρία στα τρία.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στο gazzetta.gr για το πρόγραμμα που έχει η ομάδα του μπροστά της και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι οι Αρκάδες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ.

Στάθηκε στην σπουδαιότητα του να είναι σύλλογος της Τρίπολης στην Ευρώπη και του χρόνου, τονίζοντας ότι δεν σκέφτεται τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι.

Ήσασταν και παλιότερα στην ομάδα, ως βοηθός του κύριου Κωστένογλου. Από τότε μέχρι σήμερα τι έχει αλλάξει στον Αστέρα Τρίπολης;

«Από τότε που ήμουν μέχρι σήμερα ο Αστέρας έγινε πιο... Ευρωπαίος. Η ομάδα πάντα είχε την οργάνωση, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες που απαιτούνται για να εργαστεί κάποιος σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά η συνεχής παρουσία της τα τελευταία χρόνια στο Europa League έχει μετατρέψει την ομάδα σε ένα μοντέρνο, ευρωπαϊκό κλαμπ».

Ερχόμενος στην ομάδα, τι είδατε ότι έπρεπε να αλλάξει άμεσα;

«Το πρώτο πράγμα στο οποίο ήθελα να δώσω έμφαση ήταν η ψυχολογία. Τακτικά, εντάξει, ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και φυσικά έπρεπε να παιδιά να προσαρμοστούν στη δική μου. Αυτό που ήθελα ήταν να λύσουμε το πρόβλημα στην ομαδική αμυντική λειτουργία, αλλά να δουλέψουμε και στο επιθετικό κομμάτι. Τώρα είναι επείγον και ανάγκη να έρθουν τα αποτελέσματα».

Το γεγονός ότι η ομάδα έχει μείνει με έναν κλασικό φορ, κάνει το έργο σας πιο δύσκολο;

«Ο Ιωαννίδης είναι ο κλασικός επιθετικός που έχει μείνει στην ομάδα, μετά την πώληση του Γιάννου που είναι ένας ικανότατος στράικερ. Ωστόσο, στην ομάδα κι άλλοι παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα, στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις».

Θα έπρεπε ο Αστέρας να είναι πιο ψηλά αυτή τη στιγμή;

«Αν θυμάστε με τον Ατρόμητο δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, μετά την αποβολή του Κεϊτά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σ' αυτό το κομμάτι. Η ομάδα μας άξιζε αυτή τη στιγμή να έχει πάρει κάτι περισσότερο απ' ό,τι πήρε στα ματς με ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό - αυτό το έχει καταλάβει και ένας απλός θεατής. Τα ατομικά λάθη έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο να μην έχουμε πάρει αυτό που αξίζαμε».

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έχει έρθει σε καλό σημείο για εσάς;

«Το πρωτάθλημα τελειώνει και είναι αναγκαίο να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η διακοπή μας βοηθά πάρα πολύ θα έλεγα. Μας δίνεται ο χρόνος ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν καλύτερα τα όσα τους ζητάω στις προπονήσεις».

Εχουν μείνει τρία ματς και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Ο Αστέρας θα είναι στα πλέι οφ;

«Κοιτάμε το κάθε ματς βήμα-βήμα. Θα πάμε και στα τρία ματς για τη νίκη, έχοντας φυσικά σεβασμό στον κάθε αντίπαλο. Αυτό που προέχει είναι το ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή και μετά θα δούμε τον Παναθηναϊκό ξεχωριστά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών και από το πως έχουν καταλάβει τη φιλοσοφία μου. Πιστεύω ότι έχουμε καλό υλικό, ποιοτικούς παίκτες και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Εχετε συμφωνήσει με τη διοίκηση για μέχρι το καλοκαίρι. Να περιμένουμε ο νέος Αστέρας να "χτιστεί" με εσάς στον πάγκο του;

«Το πρώτο μέλημά μου είναι τα μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κοιτάζω το καλοκαίρι».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Ο κόσμος μάς συμπαραστέκεται. Βλέπει την καινούργια προσπάθεια που γίνεται και καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Σίγουρα, υπάρχει μια στεναχώρια λόγω των αποτελεσμάτων αλλά είμαι σίγουρος ότι με τον Παναθηναϊκό και τη Βέροια θα μας στηρίξουν ακόμη περισσότερο στο "Κολοκοτρώνης"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα