Χόντγκσον: «Η καλύτερη μας εμφάνιση απ' όταν ανέλαβα»

Gazzetta team
Χόντγκσον: «Η καλύτερη μας εμφάνιση απ' όταν ανέλαβα»

bet365

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Ρόι Χόντγκσον μετά την ανατροπή της Αγγλίας και την επικράτηση με 3-2 επί των Γερμανών.

«Πάντοτε μου αρέσει να σκέφτομαι πως τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται στο μέλλον, όμως μπορώ να σας πως πως αυτή ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση απ' όταν ανέλαβα», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων και συνέχισε:

Θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη η Αγγλία στα γήπεδα της Γαλλίας; Σε απόδοση 9.00 στην Sportingbet να κατακτήσουν τα «τρία λιοντάρια» το Ευρωπαϊκό.

«Ήταν μια καλή συνέχεια μετά τη νίκη μας απέναντι στη Γαλλία, παρότι αυτό το παιχνίδι έγινε πριν από μήνες. Νομίζω συνεχίσαμε από εκείνο το σημείο. Μετά το 2-0 ένιωσα πως το σκορ μας αδικούσε, καθώς δεν μείναμε ποτέ εκτός παιχνιδιού και δημιουργούμε συνέχεια πιο επικίνδυνες φάσεις. Το να επιστρέψεις και να σκοράρεις τρία τέρματα είναι μεγάλη υπόθεση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που επέδειξαν. Πρόκειται όμως απλά για ένα φιλικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη σημασία που δίνουμε. Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια και άλλους δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το πρώτο μας επίσημο ματς απέναντι στη Ρωσία για το Euro 2016».

 

EURO Τελευταία Νέα