H FC Olympian το έκανε ξανά

Αντώνης Σαούλης
H FC Olympian το έκανε ξανά

bet365

Η FC Olympian συμμετείχε ξανά στο ΜΙC και φέτος έφτασε μέχρι και τους «16» εκεί όπου αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Θυμάστε την εκπληκτική ακαδημία από την Κατερίνη; Ενας σύλλογος ο οποίος δημιουργήθηκε στην Πιερία μόνο για να δώσει την δυνατότητα σε μικρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Πέρσι λοιπόν η FC Olympian έγινε γνωστή στον περισσότερο κόσμο για την συμμετοχή της σ' ένα παγκόσμιο τουρνουά το οποίο διεξάγεται χρόνια στην Βαρκελώνη.

Το MIC. Το Mediterranean International Cup στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και η μοναδική εκπρόσωπος από την Ελλάδα είναι η FC Olympian.

Από πέρσι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά κυρίως τα ταλέντα που υπάρχουν στην ακαδημία έκαναν τρομερή εντύπωση στους αξιωματούχους του τουρνουά πέρσι. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο «κέρδισαν» την πρόσκληση και για το φετινό MIC. Ετσι η FC Olympian ταξίδεψε κανά στην Βαρκελώνη και τα πήγε και φέτος εξαιρετικά.

Για την ακρίβεια έφτασε μέχρι τους «16» του τουρνουά κάνοντας ένα βήμα περισσότερο σε σχέση με πέρσι (είχε αποκλειστεί στους «32» από την Πόρτο). Φέτος πέρασε τον όμιλο, πέρασε και από τους «32» αλλά έπεσε στην Μάντσεστερ Σίτι. Οπως και να 'χει όμως η FC Olympian άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κάτι το οποίο καταλαβαίνει κανείς εάν δει ποιες ομάδες έφτασαν στην τετράδα (Σίτι, Εσπανιόλ, Ιντερ και Μπαρτσελόνα).

Η FC Olympian πέρασε τον όμιλο με δύο νίκες και μία ήττα (2-0 την CS Longueuil, 2-1 την Palamos και ήττα από την Alborata με 2-0) και στην φάση των 32 αντιμετώπισε την Unio Esportiva Quart την οποία απέκλεισε στα πέναλτι (8-7 και 1-1 κανονική διάρκεια). Κόντρα στη Σίτι ωστόσο γνώρισε την ήττα με 3-0 και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό κάνοντας όμως ξανά μια εκπληκτική πορεία.

Τα «λιονταράκια» από την Κατερίνη το έκαναν ξανά...

 

Τελευταία Νέα