Τελειώνει και με τις υπογραφές για το γήπεδο

Τελειώνει και με τις υπογραφές για το γήπεδο

Gazzetta team
Τελειώνει και με τις υπογραφές για το γήπεδο

bet365

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έβαλαν τις υπογραφές τους στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και πλέον απομένει αυτή του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη για την Αγιά Σοφιά.

Το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα. Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», από την Πέμπτη έχουν μπει όλες οι υπογραφές από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η μοναδική που απομένει είναι αυτή του Υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη. Η υπογραφή αυτή αναμένεται να πέσει την Δευτέρα!

Όταν με το καλό πέσει και η υπογραφή του Υπουργού, η ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα να καταθέσει άμεσα τον φάκελο για την εξασφάλιση της άδειας οικοδομικών εργασιών.

Στην Ένωση δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουν στα χέρια τους την άδεια, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα