Σε δίκη τον Ιανουάριο του 2017 Περέιρα και Κασάμι!

Σε δίκη τον Ιανουάριο του 2017 Περέιρα και Κασάμι!

Gazzetta team
Σε δίκη τον Ιανουάριο του 2017 Περέιρα και Κασάμι!

bet365

Σε δίκη με την κατηγορία της απρόκλητης εξύβρισης και υποκίνησης σε αθλητική βία παρέπεμψε τους Κασάμι και Περέιρα ο αθλητικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, για την συμπεριφορά τους στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν στις 11 Ιανουαρίου του 2017 οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση σε βάρος αόριστου αριθμού φιλάθλων, η οποία υποποκίνησε σε αθλητική βία, για την συμπεριφορά του στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο οποίος διακόπηκε λόγω επεισοδίων.

Eξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Γερμανία - Αγγλία.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, σε πρώτη φάση έπειτα από καταγγελία φιλάθλου και στη συνέχεια έκρινε πως θα πρέπει η υπόθεση να παραπεμφθεί σε δίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα