Λογάριαζε χωρίς τον Σουάρες η «Σελεσάο» (vid)

Gazzetta team
Λογάριαζε χωρίς τον Σουάρες η «Σελεσάο» (vid)

bet365

Η Βραζιλία προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο Καβάνι και Σουάρες κράτησαν «όρθια» την Ουρουγουάη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση του Ρεσίφε.

Ματς με τρομερές συγκινήσεις πρόσφεραν Βραζιλία και Ουρουγουάη στο Ρεσίφε για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο της Ν.Αμερικής.

Η γηπεδούχος «Σελεσάο» ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1' με τον Ντάγκλας Κόστα, ενώ στο 26' ο Ρενάτο Αουγκούστο έβαλε «φωτιά» στο Ρεσίφε, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των Βραζιλιάνων.

Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και δείχνοντας χαρακτήρα κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα. Αρχικά ο 'Εντινσον Καβάνι μείωσε σε 2-1 στο 30', ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Λουίς Σουάρες με διαγώνιο σουτ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας στο 48' το τελικό 2-2.

Το ισπανικό Clasico πλησιάζει και η Magicbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βραζιλία: Μπέκερ, Μιράντα, Νταβίντ Λουίς, Φερναντίνιο (66΄ Κουτίνιο 6), Φιλίπε Λουίς, Ντάγκλας Κόστα (68΄ Ολιβέιρα), Αουγκούστο, Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Λουίς Γκουστάβο, Γουίλιαν

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Βικτορίνο, Φουτσίλε, Κάρλος Σάντσες (81΄Στουάνι), Αλβαρο Περέιρα, Ροντρίγκες (45΄ Γκονζάλες), Σουάρες, Βετσίνο, Αρέβαλο Ρίος, Κοάτες, Καβάνι.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Βολιβία-Κολομβία 2-3
Εκουαδόρ-Παραγουάη 2-2
Χιλή-Αργεντινή 1-2
Περού-Βενεζουέλα 2-2
Βραζιλία-Ουρουγουάη 2-2

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Εκουαδόρ 13
2. Ουρουγουάη 10
3. Βραζιλία 8
4. Παραγουάη 8
5. Αργεντινή 8
6. Χιλή 7
7. Κολομβία 7
8. Περού 4
9. Βολιβία 3
10. Βενεζουέλα 1

 

Τελευταία Νέα