Γκιρτζίκης: «Δεν φοβάμαι τίποτα, θα γίνουν αλλαγές»

Γκιρτζίκης: «Δεν φοβάμαι τίποτα, θα γίνουν αλλαγές»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: «Δεν φοβάμαι τίποτα, θα γίνουν αλλαγές»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προνανήγγειλε αλλαγές και ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται τίποτα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για:
Τις διαρροές από την ΕΥΠ, την δικογραφία του 2011 και τις συζητήσεις παραγόντων για διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Υπάρχει δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι. Μην επιμένετε. Δεν θέλω να επεκταθώ. Μην με πιέζετε γιατί θα μοιάσετε σε μία άλλη εκπομπή. Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει. Με έφθασαν να είμαι... τετράκις κατηγορούμενος. Λοιπόν για να τελειώνουμε, για την δικογραφία που με ρωτάτε θέλω και εγώ να σας ρωτήσω .Υπάρχει πουθενά το όνομά μου; Ακούγεται σε καμία συνομιλία;»
Τις κακές διαιτησίες: «Λύσεις υπάρχουν και θα δοθούν. Όταν όμως η αμφισβήτηση ξεκινά από τον ορισμό, δεν μπορεί να φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα για το ποδόσφαιρο. Όταν αδικούνται ξεσηκώνουν τον κόσμο. Δεν είδα όμως το αντίθετο δηλαδή, να καταδικάζουν φαλτσοσφυρίγματα υπέρ των ομάδων τους…»
Την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν με αγγίζουν αυτά, Πιστεύω ακράδαντα, πως αυτό που λέτε (σχέση ΕΠΟ και Ολυμπιακού) είναι κάτι που καλλιεργείται συστηματικά εδώ και καιρό από την αντιπολίτευση όχι όμως της ΕΠΟ αλλά αυτή των ΜΜΕ. Έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Εγώ λειτουργώ και πράττω σύμφωνα με την βούληση των Ενώσεων».
Το εάν φοβάται μήπως τον «αδειάσουν» και πληρώσει όλα τα δεινά της Ομοσπονδίας: «Δεν φοβάμαι τίποτα. Το έδειξα υποβάλλοντας την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές του Οκτώβρη, έναν χρόνο νωρίτερα. Σας θυμίζω πως δεν διορίστηκα από κανέναν. Ούτε με τοποθέτησε κανείς. Οι Ενώσεις με εξέλεξαν και σε αυτές απευθύνομαι. Οι Ενώσεις, οι ομάδες, οι ΠΑΕ και οι παράγοντες μπορούν να προτείνουν. Τους αφουγκραζόμαστε και τους ακούμε, αλλά η Ομοσπονδία αποφάσιζε και θα αποφασίζει».
Τις αλλαγές που θα κάνει: «Θα κάνουμε το καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Όχι όμως με αυτό το σκηνικό που επικρατεί. Δηλαδή να φύγει με το έτσι θέλω ο πρόεδρος και να βάλουν κάποιον άλλο κάτι που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Ένα να ξέρετε και να το μάθει ο κόσμος: πως εμείς θα τολμήσουμε και θα τολμήσουμε πολλά .Υπομονή και θα το δείτε. Θα γίνουν αλλαγές».
Την καταγγελία του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη στην ΕΠΟ Βασίλη Χατζηαποστόλου: «Δυστυχώς ο κ Χατζηαποστόλου με όσα κάνει με οδήγησε στην ενέργεια να προστατέψω την προσωπικότητά μου. Ας πάει στη δικαιοσύνη πλέον. Να εξηγήσει και να αποδείξει τα όσα κατήγγειλε και όσα δήλωσε».
 

Τελευταία Νέα