Δεν αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία; (poll)

Δεν αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία; (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Δεν αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία; (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr ανοίγει το scouting report των δανεικών του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν φέτος. Ποιοι είναι πρόθυμοι για επιστροφή και ποιοι αξίζουν μία ακόμα ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός έχει 18 καταγεγραμμένους δανεικούς (16 κανονικά συν τους Κατσικά και Μπέρτο που ουδέποτε ανακοινώθηκαν επίσημα) μετά την οριστικοποίηση της αγοράς του Δημήτρη Διαμαντάκου από την Καρλσρούη αλλά και της απόκτησης των δικαιωμάτων του Ντοσεβι από Σταντάρ Λιέγης και αυτών του Γιαταμπαρε από Βέρντερ. Ας δούμε έναν έναν όσους μπόρεσαν να διακριθούν με τις ομάδες τους:

ΧΟΡΧΕ ΜΠΕΝΙΤΕΣ: Κάνει... πάρτι στο Μεξικό. Είναι με διαφορά ο κορυφαίος δανεικός του Ολυμπιακού. Με την Κρουζ Αζουλ έχει 27 ματς, 11 γκολ και 5 ασίστ σε 1.948 λεπτά συμμετοχής ενώ παρότι παίζει στο Μεξικό κέρδισε ξανά μία θέση στην Εθνική Παραγουάης. Εξαιρετική τεχνική, τρεξίματα και μεγάλη αντίληψη χώρου από τον "Κονέχο". Η μεξικάνικη ομάδα θέλει πάρα πολύ να τον κρατήσει και έχει κάνει και δυναμική κίνηση για αυτόν με την χρήση της οψιόν ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και άλλες χώρες.

INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Από εκεί που η κουβέντα με την Αζουλ για την αγορά του ήταν στα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ έχει πάει στα 4 - 4,5. Ο ίδιος ο Μπενίτες θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη - αν και έχει δηλώσει πανευτυχής στο Μεξικό και την Κρουζ Αζουλ - και να πάρει μεταγραφή σε ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα από το ελληνικό, έχοντας αντιληφθεί ή εάν θέλετε έχοντας εισπράξει αρνητικό κλίμα για εκείνον από μεριάς Μάρκο Σίλβα. Στο μυαλό του πάντα βέβαια είχε μία 2η ευκαιρία. Πάντως μόνο σίγουρη δεν είναι η επιστροφή του ενώ τον Φλεβάρη οι Μεξικανοί ήταν σίγουροι για την παραμονή του στην Κρουζ Αζουλ με την χρήση της οψιόν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Δεν... έλαμψε στο Βέλγιο αλλά κατάφερε από ένα σημείο και έπειτα να προσαρμοστεί και να πάρει παιχνίδια, δείχνοντας έτσι την εμπειρία του και πως μπορεί να βοηθήσει. Έχει έως τώρα 5 ματς στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο. Στέφθηκε Κυπελλούχος με την Σταντάρ Λιέγης και έζησε εξαιρετικές στιγμές στην χώρα.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Ο Σίλβα το... σκέφτεται ακόμα για εκείνον. Τον θεωρεί αρχηγό και σημαντικό παίκτη για τον Ολυμπιακό και λογικά θα δώσει το ΟΚ να γυρίσει. Και ο Μανιάτης όμως το σκέφτεται ακόμα. Οι Βέλγοι επιμένουν πως υπάρχει οψιόν πως εάν καλυφθεί θα μείνει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Ο 22χρονος εξτρέμ φαίνεται να βρήκε την... υγειά του στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Έξι ματς στο ενεργητικό του με περίπου 500 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ. Σίγουρα θετικό πρόσημο.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαφαίνεται πως δρομολογείται η επιστροφή του αλλά η χημεία μεταξύ Γιαννιώτα και Σίλβα έχει... σπάσει καιρό τώρα. Δεν είναι σίγουρο και σαφές το πως μπορούν να συνεργαστούν ξανά. Ο ΑΠΟΕΛ τον θέλει και η Ανόρθωση το ίδιο. Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 1 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Ο ίδιος ο Γιαννιώτας πάντως ήθελε πολύ να πετύχει στον Ολυμπιακό.
ΝΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Ακόμα ένας παίκτης που... αναγεννήθηκε στην Κύπρο φεύγοντας από τον Ολυμπιακό. Με την Ανόρθωση κατέγραψε 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Είχε συνολικά 1.191 λεπτά παρουσίας. Καλή σεζόν για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, που και στην Κύπρο και στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει αρκετούς... φανς, δηλαδή αρκετές ομάδες που τον τσεκάρουν.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Ανόρθωση και άλλες κυπριακές ομάδες τον έχουν ζητήσει για την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ζητάει όσα και για τον Γιαννιώτα: 1 εκατ. ευρώ. Ο Μαρτίνες θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στον Ολυμπιακό.
ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Πήγε στην Αυστρία ως μία λύση τελευταίας στιγμής για την ομάδα της Στουρμ Γκρατς. Καθιερώθηκε, έπαιξε σε 9 ματς και αναδείχθηκε MVP της ομάδας του σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Ο Τάσος Αυλωνίτης έδειξε πως μπορεί κάλλιστα να σταθεί στο εξωτερικό.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Από τον Μάρτιο κιόλας έχουν αρχίσει οι συζητήσεις της Στουρμ Γκρατς και τον Ολυμπιακό. Από την Αυστρία και για εκείνον προκύπτει πως υπάρχει οψιόν. Οι Αυστριακοί είναι αισιόδοξοι και θεωρούν πως θα τα βρουν άμεσα με τους Πειραιώτες. Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει στην Στουρμ.
ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: Επέλεξε λύση εντός των συνόρων: την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το... κοντέρ μέτρησε 30 αγώνες και 6 γκολ και 2 ασίστ στον Πανιώνιο με 2013 λεπτά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός διακρίθηκε σε μία ομάδα που έκανε φέτος εξαιρετική σεζόν.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Ο Μάρκο Σίλβα δεν... ξετρελάθηκε με τον Καραμάνο. Και μόνο βέβαια δεν είναι η επάνοδός του στον Ρέντη. Ο Καραμάνος είχε ψαχτεί και για το εξωτερικό και το ίδιο ενδεχομένως να κάνει και φέτος.
ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΠΕΝ: Οι χιαστοί του και η σοβαρή επέμβασή του τον έφεραν ουσιαστικά εκτός Ρέντη, καθώς είχε αργήσει να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Στον Λεβαδειακό πήγε ιδιαίτερα καλά. Στο σύνολο στην χρονιά είχε 12 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε 801 λεπτά. Ο Μοχάμεντ Μπεν επίσης κλήθηκε ξανά στις Κομόρες.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Θέλει σαν... τρελός να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Έχει ικανότητες τέτοιες που τουλάχιστον σε επίπεδο Super League μπορούν να βοηθήσουν τον πειραϊκό σύλλογο. Και για τον Μπεν δεν είναι καθόλου σίγουρο το come back του. Έχει ήδη κοιτάξει προς Γαλλία μεριά που έχει προσφορές.
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ: Ξεκίνησε καλά στη Β' Ισπανίας αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός τον Γενάρη επιχείρησε να τον πείσει να γυρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Σε 10 ματς με την Έλτσε έχει 2 γκολ. Από ένα σημείο και έπειτα είχε και τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Είναι 20 ετών, διεθνής, η Έλτσε έχει οψιόν για την απόκτησή του, και ο ίδιος θέλει να μείνει στην Ισπανία ακόμα και με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για εκείνον.
ΜΑΡΚΟ ΣΕΠΟΒΙΤΣ: Τον θυμάστε; Σχεδόν... ξεχασμένος ο Σέρβος που είχε αποκτηθεί ως ένας ικανός και πολλά υποσχόμενος επιθετικός. Με την φανέλα της Μουσκρόν κάνει πολύ καλή σεζόν. Έχει 19 αγώνες, 5 γκολ και 3 ασίστ και η Μουσκρόν έχει και οψιόν αγοράς. Είχε προηγηθεί και άλλος δανεισμός για τον Μάρκο Σέποβιτς.
INFO ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γυρίσει. Από τότε που έφυγε δεν έχει προκύψει διάθεση επανόδου του από τον Ολυμπιακό. Ούτε τώρα διαφαίνεται κάτι τέτοιο...
* Οι Γούτας, Τζανδάρης και Ολαϊτάν θα μπουν στην... ατζέντα για την κουβέντα αν και δεν έχουν κάνει καλή χρονιά. Ειδικά ο Ολαϊτάν παρά τους δύο δανεισμούς του σε Ολλανδία και Βέλγιο. Το ίδιο θα γίνει και για Κατσικά και Μπέρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα