Διάστρεμμα ο Ναζλίδης, εκτός και ο Αμπντούν

Διάστρεμμα ο Ναζλίδης, εκτός και ο Αμπντούν

Νίκος Τσιώκος
Διάστρεμμα ο Ναζλίδης, εκτός και ο Αμπντούν

bet365

Διάστρεμμα υπέστη ο Ναζλίδης, που θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ενοχλήσεις για Αμπντούν, Γεωργιάδη, δε ρισκάρουν στη Βέροια για Μαλόν.

Δε σταματούν οι τραυματισμοί για τη Βέροια. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν έχουν δει το όνομά τους να προστίθεται στη σχετική λίστα, κάτι που έπραξαν άλλοι τρεις. Ο Ναζλίδης δέχτηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα.

Έτσι, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θέτει αμφίβολο το αν θα είναι εντός ή εκτός πλάνων του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στη μία εβδομάδα και από αυτή που μας έρχεται θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Το ίδιο έπραξαν και οι Τζαμέλ Αμπντούν, Γιώργος Γεωργιάδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και στους κοιλιακούς, ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Μάλιστα, για τον Αλγερινό να σημειωθεί ότι έχει ταλαιπωρηθεί στο μεγαλύτερο διάστημα φέτος από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει βοηθήσει όσο θα περίμεναν στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ατομικό έκαναν και οι Μπατιόν, Κανιτμοίρης, Μαλόν, με τον τελευταίο να μη φορτσάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας δε θέλουν να ρισκάρουν με επιβάρυνση της κατάστασής του, ενώ από βδομάδα θα φανεί σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται.

Από τη μεριά τους, την αποκατάστασή τους συνέχισαν οι Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας, Σιόντης, με τον τελευταίο να είναι ούτως ή άλλως εκτός για το επόμενο παιχνίδι, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Από εκεί και πέρα, έχει επανέλθει εδώ και μερικές ημέρες ο Νάστος, ωστόσο αναμένεται να φανεί αν θα μπορέσει να είναι παρών σε κάποιες από τις εναπομείνασες αγωνιστικές της σεζόν. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής τακτικής και τελειώματα φάσεων, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (26/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα