Σαββίδης: «Πλέον μπορούν να αντιληφθούν τη δήλωσή μου περί αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Σαββίδης: «Πλέον μπορούν να αντιληφθούν τη δήλωσή μου περί αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ και την αποτυχία συνάντησης των «4» μεγάλων, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους όσους επιθυμούν ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ξεπέρασε τον αρχικό του έντονο εκνευρισμό για την αναβολή της συνάντηση των «4» μεγάλων αλλά και της εξοντωτικής ποινής που επιβλήθηκε από την ΕΠΟ στον Δικέφαλο, πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη έκανε το εξής σχόλιο:

«Ίσως πλέον μπορούν να αντιληφθούν ακόμη κι εκείνοι που έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την δήλωσή μου περί «αθηναϊκού ποδοσφαίρου». Αυτοί από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά από εκείνους ένας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται...

Εμείς δεν μετακινούμαστε από τη θέση μας για καθαρότητα και διαφάνεια στο ποδόσφαιρο με κάθε κόστος. Αν πρέπει μόνοι μας να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε.

Όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα