ΠΑΟΚ:«Καθαρές» οι εξετάσεις του Ζάιρο

ΠΑΟΚ:«Καθαρές» οι εξετάσεις του Ζάιρο

ΠΑΟΚ:«Καθαρές» οι εξετάσεις του Ζάιρο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο επειδή έδειξε συμπτώματα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Υψηλού ρυθμού κι έντασης, ήταν η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ βασισμένη στις αρχές του ποδοσφαίρου που θέλει να περάσει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Ζάιρο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τ' αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθαρά, ωστόσο επειδή ο ποδοσφαιριστής έδειξε συμπτώματα επιβάρυνσης στο σημείο του παλιού του τραυματισμού, τις επόμενες μέρες θ' ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ρίσκο να παρουσιάσει νέο πρόβλημα.

Ο Τέρι Αντόνις έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο δράση. Ποδοσφαιρική δράση. Πέρα από παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής σε μικρό χώρο και υπό το καθεστώς πίεσης, το ασκησιολόγιο είχε επιθετική κι αμυντική λειτουργία σε καταστάσεις επίθεσης 4 εναντίον 3 και αγώνα συγκεκριμένου στόχου με δύο ομάδες και τέσσερις εστίες. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κρίστιαν Κούστα, Γιώργος Κτιστόπουλος, Αριστείδης Παναγιωτίδης από την Κ20. Το Σάββατο (26.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα