Σταφυλίδης στο gazzetta.gr: «Να νικήσω τον Φινμπόγκασον για να τον κοροϊδεύω»

Σταφυλίδης στο gazzetta.gr: «Να νικήσω τον Φινμπόγκασον για να τον κοροϊδεύω»

bet365

Πέρα από το νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, ο Κώστας Σταφυλίδης κρατάει τα χαμογελαστά πρόσωπα που είδε στα αποδυτήρια της Εθνικής και στέλνει μέσω του gazzetta.gr το δικό του μήνυμα στον Φινμπόγκασον ενόψει του φιλικού με την Ισλανδία!

Μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου, ο Κώστας Σταφυλίδης στέλνει μήνυμα, μέσω του gazzetta.gr, στον Φιμπόγκασον ενόψει του φιλικού με την Ισλανδία. Ο διεθνής αριστερός μπακ θέλει να νικήσει τον συμπαίκτη του στην Άουγκσμπουργκ για να του κάνει την σχετική καζούρα.

Μετά την επικράτηση αυτό που έχει σημασία για τον 23χρονο άσο είναι ότι και πάλι υπήρχαν χαμογελαστά πρόσωπα στα αποδυτήρια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις οδηγίες που έδωσε ο Σκίμπε στους παίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ελλάδα και Ισλανδία κοντράρονται την Τρίτη στο Φάληρο με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στη Novibet.

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, τα δώσαμε όλα στο γήπεδο και το ότι νικήσαμε έστω και με 2-1 - δεν ξέρω αν αρέσει σε όλους, τουλάχιστον σε εμάς αρέσει - είναι πολύ καλό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Κώστας Σταφυλίδης μετά τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Τι κρατάει η Εθνική πέρα από τη νίκη;

«Σίγουρα ότι είδα και πάλι χαμόγελα μέσα στα αποδυτήρια, είδα κέφι, είδα πρόσωπα χαμογελαστά και χαρούμενα και πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Τι σας ζήτησε ο Σκίμπε στο πρώτο εν Ελλάδι ματς του;

«Μας ζήτησε να δείξουμε περισσότερη διάθεση από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Νομίζω ότι το καταφέραμε στο μεγαλύτερο βαθμό. Τρέξαμε και παλέψαμε όλοι και γι αυτό πήραμε το παιχνίδι».

Πριν λίγο καιρό σημείωσες ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στην Ίνγκλοσταντ.

«Δεν το σκέφτηκα καν. Μου το ζητάνε οι προπονητές κι οι συμπαίκτες μου, όπως έχω πει ξανά. Ίσως να βλέπουν κάτι, δεν ξέρω. Ετσι, σούταρα, πέτυχα το γκολ και χάρηκα πολύ γι αυτό, γιατί κυρίως το απόλαυσαν όλοι».

Παραλίγο να... παγώσεις και το "Άνφλιντ", αλλά η ομάδα σου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Άξιζε κάτι περισσότερο η Άουγκσμπουργκ;

«Με τη Λίβερπουλ παλέψαμε, δεν ξέρω αν αξίζαμε τον αποκλεισμό. Στο πρώτο αξίζαμε τη νίκη, στο δεύτερο εντάξει όλοι ξέρετε τι σημαίνει να παίζεις στο "Ανφιλντ", είχαμε και τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τα καταφέραμε».

Την Τρίτη (29/3) αντιμετωπίζει η Εθνική την Ισλανδία και εσύ τον συμπαίκτη σου, Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Εχετε μιλήσει γι αυτό το ματς;

«Εννοείται ότι έχουμε μιλήσει. Σίγουρα θέλω να τον νικήσω για να τον κοροϊδεύω μετά όταν θα είμαστε στην ομάδα, αυτό δεν το συζητάω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

 

Τελευταία Νέα