Η Βαλένθια έδινε 20 εκατ. ευρώ για τον Λούκας!

Η Βαλένθια έδινε 20 εκατ. ευρώ για τον Λούκας!

bet365

Μια ανάσα από τη Βαλένθια βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ο Λούκας Πέρεθ, αλλά τελικά η απόκτηση του από τις «νυχτερίδες» δεν προχώρησε για πολλούς λόγους.

Η Βαλένθια ήταν έτοιμη να καταβάλλει τη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Λα Κορούνια και να αποκτήσει τον Λούκας Πέρεθ, μια μεταγραφή που θα έφερνε στο ταμείο του ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων, καθώς η ελληνική ομάδα διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Ο Λούκας, που αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά ονόματα» της La Liga, έχει κινήσει το ενδιαφέρον κι άλλων ισπανικών ομάδων, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ κι από την αγορά της Κίνας υπάρχουν ομάδες που πολύ εύκολα θα δώσουν τα χρήματα που θέλει η Λα Κορούνια για να τον αποκτήσουν.

Η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που είχε σκοράρει και στα δύο φετινά ματς με αντίπαλο τη Βαλένθια, να παραμείνει στη Γαλικία έπαιξε αρνητικό ρόλο, ενώ και η συμμετοχή του τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τη Λα Κορούνια, σε επίσημους αγώνες μέσα στη σεζόν 2015-16 αποτέλεσε έναν ακόμη ανασταλτικός παράγοντας.

Πάντως, όπως αναφέρουν σήμερα ισπανικά ΜΜΕ η Βαλένθια γνωρίζοντας το πρόβλημα ήθελε να αποσπάσει από τον Ιανουάριο το «ναι» της Λα Κορούνια και την υπογραφή του Λούκας και να τον έχει στη διάθεσή της από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού λήγει στις 30 Ιουνίου 2019.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα