Περού - Βενεζουέλα 2-2 (vids)

Περού - Βενεζουέλα 2-2 (vids)

Περού - Βενεζουέλα 2-2 (vids)

bet365

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» έχασε η Βενεζουέλα του Μπαρόχα, με το Περού να επιστρέφει στο ματς και να ισοφαρίζει σε 2-2, με τον βασικό Μπαρόχα να φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχτηκε.

«Τάσεις αυτοκτονίας» για την Βενεζουέλα, με τον Μπαρόχα της ΑΕΚ να είναι βασικός κόντρα στο Περού και να φέρει μεγάλη ευθύνη για την απώλεια της πρώτης νίκης της ομάδας του, που ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους και στο 32' βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οτέρο. Μάλιστα, στο 59' ο Βιγιανουέβα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Βενεζουέλα και όλα έδειχναν πως θα έκανε «σεφτέ» με την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Βραζιλία - Ουρουγουάη.

Όμως, λογάριαζαν χωρίς τον Μπαρόχα, που δε βρέθηκε σε καλή μέρα και έβαλε... ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Ήταν το 62ο λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνάς του, βρέθηκε με τον Γκερέρο απέναντί του. Αυτός δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, χωρίς να είναι δυνατό και με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον κίπερ της ΑΕΚ, με την αντίδρασή του, όμως, να είναι τραγική και να στέλνει, ουσιαστικά, μόνος του την μπάλα στα δίχτυα.

Η... ψυχρολουσία ολοκληρώθηκε στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ρουιντίαζ να βάζει... φωτιά στο γήπεδο και να ισοφαρίζει στην εκπνοή, χαρίζοντας στην ομάδα του Περού έναν πολύτιμο και απρόσμενο, σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, βαθμό.

 

Τελευταία Νέα