Γιατί η Εισαγγελία πρότεινε στον Μαρινάκη να μην πάει...

Δήμος Μπουλούκος
Γιατί η Εισαγγελία πρότεινε στον Μαρινάκη να μην πάει...

bet365

Το gazzetta.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους λόγους που η Eισαγγελία Αθηνών εξέφρασε επιφυλάξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη σύσκεψη του Σταύρου Κοντονή!

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν τη πραγματοποίηση της συνάντησης, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη και εξέφρασε την επιφύλαξη του σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη συνάντηση ύστερα από «καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων».

Τη συγκεκριμένη θέση επανέλαβε στη συνέχεια και ο Σταμάτιος Δασκαλόπουλος με το σκεπτικό ότι η ατζέντα της συνάντησης όπως διαμορφώνεται από την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, θέτει ζητήματα σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη συμμόρφωση του με το περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Το gazzetta.gr επιχείρησε να μιλήσει με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών, αλλά όπως ήταν φυσικό ο κ. Ντογιάκος δεν έκανε κανένα σχόλιο για όσα έγιναν. Ωστόσο, όπως έλεγε ο ίδιος στο περιβάλλον του «δεν δέχθηκε καμία πίεση ή παρέμβαση για να προτείνει στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού να μην πάει στη συνάντηση» και η απόφαση ήταν καθαρά δική του και έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Παράλληλα, όπως έλεγαν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, πήρε τη σχετική απόφαση, προκειμένου να «προφυλάξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τυχόν παρενέργειες», καθώς η παρουσία του μπορεί να ξεσήκωνε αντιδράσεις από διάφορους που θα υποστήριζαν ότι με τη συμμετοχή του στη σύσκεψη, καταπάτησε τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο και ενδεχομένως θα ζητούσαν εισαγγελική παρέμβαση κατά του Προέδρου του Ολυμπιακού!

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες απόψεις του κ. Ντογιάκου είναι φυσικά σεβαστές, ωστόσο είναι άξιον απορίας το γεγονός ότι έφτασε κυριολεκτικά στο παρά πέντε της σύσκεψης, για να ειδοποιηθεί ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ότι θα ήταν φρονιμότερο να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή. Ειδικά από τη στιγμή που η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει την Εισαγγελία προ 15 ημερών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα