Συλλυπητήρια της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τον Γιόχαν Κρόιφ

Συλλυπητήρια της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τον Γιόχαν Κρόιφ

Gazzetta team
Συλλυπητήρια της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τον Γιόχαν Κρόιφ

bet365

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στέλνει τα συλλυπητήριά της στους ανθρώπους του Γιόχαν Κρόιφ μέσω των Γιώργο Κούδα και Σταύρου Σαράφη που τον αντιμετώπισαν ως αρχηγοί του Δικεφάλου.

Οι δύο ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου με δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκαν στο «ιπτάμενο Ολλανδό». Ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας δεν έκρυψε τα συναισθήματά του στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι μεγάλη η θλίψη μου και θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στους ανθρώπους του. Δεν ήταν απλώς ένας από τους μεγάλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, κάτι που μου έδειξε όσες φορές είχαμε συναντηθεί στις δεξιώσεις που ακολουθούσαν τότε τα διεθνή παιχνίδια.

Είχαμε βρεθεί αντιμέτωποι όταν εκείνος ήταν στον Αγιαξ, στη Μπαρτσελόνα, αλλά και με τις εθνικές ομάδες μας. Από την πρώτη μας συνάντηση συζητούσαμε τα εσωτερικά των ομάδων μας, ενώ μοιραζόμασταν ακόμη και προσωπικές στιγμές. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να καταλάβει πώς γίνεται να μην είναι ακόμη επαγγελματικό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μολονότι ήταν αστέρι παγκόσμιας κλάσης, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει την αξία των αντιπάλων του. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τα στοιχεία που τον έκαναν ακόμη πιο μεγάλο είναι ο χαρακτήρας και το ήθος του, στοιχεία που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Ο Σταύρος Σαράφης, από την δική του πλευρά είπε τα εξής: «Εκείνη την εποχή ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης. Είχε απίστευτη ποιότητα και ταλέντο. Σίγουρα έχουν αλλάξει οι εποχές, αλλά δε νομίζω ότι έχει υπάρξει αντικαταστάτης του, ο Κρόιφ ήταν κάτι το φανταστικό. Είμαι τυχερός που έπαιξα αντίπαλος με αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή στους αγώνες με την Εθνική Ολλανδίας, τη Μπαρτσελόνα και τον Άγιαξ. Λυπάμαι βαθύτατα που έφυγε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Για εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστεί, θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα