Κούγιας: «Ο Απόλλωνας έχει ξεπέσει»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο Απόλλωνας έχει ξεπέσει»

bet365

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση του Απόλλων Σμύρνης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεπέσει.

Αναλυτικά η απάντηση του στην ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής: «Πληροφορήθηκα μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων κι έχω να κάνω την εξής τοποθέτηση: Όλη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων είναι ψευδής από την αρχή ως το τέλος.

Το καταστατικό της Football League αναφέρει ρητά ότι για να κατατεθεί πρόταση μομφής εις βάρος οποιουδήποτε μέλους του ΔΣ της Football League πρέπει να υποβάλλεται και να υπογράφεται από τα 3/4 του συνόλου των ΠΑΕ της Football League.

Όπως είχα ζητήσει όταν όλοι με παρακάλεσαν να γίνω αντιπρόεδρος και απαίτησα να με ψηφίσουν και οι 18 ΠΑΕ, όπως και έγινε, έτσι και τώρα, αφού έστω και μια ΠΑΕ δεν ήθελε να είμαι αντιπρόεδρος, υπέβαλλα την παραίτηση μου.

Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ έχω να αναφέρω τα εξής:

Η ιστορική αυτή ποδοσφαιρική ομάδα της προσφυγιάς μετά απο ρομαντικούς και αξιόπιστους ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά ιδιοκτήτες, όπως ήταν οι Κώστας Αλαμάνος και Σταμάτης Βελλής, έχει ξεπέσει κι έχει φτάσει στο σημείο να διοικείται από τους γνωστούς στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο (αν είναι δυνατόν) Λεβεντογιάννη (τον είχαν για τα θελήματα στο Ρουφ), ο οποίος επιβιώνει επαγγελματικά από το ποδόσφαιρο, Κατσίγιαννη (άγνωστος στην οικογένεια του Απόλλωνα, αλλά γνωστός στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου και του νομίμου στοιχήματος από την παρουσία του στην ΠΑΕ Χανιά πριν από ένα χρόνο), έχει βοηθό προπονητού τον Βελέτζα (γνωστό από την παρουσία του στην Ηλιούπολη των στημένων επί πολλά χρόνια) και φέρεται να έχει ιδιοκτήτη τον γνωστό από την παρουσία του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο με την Πεύκη Μονεμβασιώτη.

Αυτοί στην παρέα τους πριν ένα χρόνο είχαν και τον Στράτο Γιδόπουλο κι επειδή δυστυχώς γι αυτούς, παρά το ότι στην ομάδα τους έχουν μαζέψει όλα τα "μπουμπούκια" ποδοσφαιριστές, (όπως π.χ. τον πρώην αρχηγό της Ηλιούπολης και της Καλλιθέας Ρουσσάκη αλλά και άλλους...), οι οποίοι τη μια Κυριακή έπαιζαν στην αντίπαλη ομάδα του Απόλλωνα και αφού λόγω κακής αποδόσεως τους αποδέσμευαν στο ημίχρονο οι ομάδες τους, την άλλη βδομάδα τους έπαιρνε η ΠΑΕ Απόλλων (ρωτήστε τον Πρόεδρο της Καλλιθέας κ. Αβραντίνη να μιλήσει με λεπτομέρειες) δυστυχώς δεν κατάφεραν, ούτε βεβαίως πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στη φετινή περίοδο.

Η παρέα αυτή η οποία αμέσως μετά την ήττα από την Κέρκυρα κατηγόρησε ευθέως τον τερματοφύλακα και τον στόπερ της ομάδας για μειωμένη απόδοση (αλήθεια τι έγινε με τον Νταΐρη και τον Γκόντοβο;) και στης οποίας τα αποδυτήρια ο Λεβεντογιάννης κάνει τον διαιτητή στους πυγμαχικούς αγώνες μεταξύ των παικτών της μετά από κάθε αποτυχία, υπερηφανεύεται γιατί παραιτήθηκα από τη θέση μου και γιατί αυτή το κατάφερε!!!

Παιδιά περαστικά και ο Άγιος Απόλλων να σας βοηθήσει, γιατί εκεί οι αγνοί απολλωνιστές έχουν καταλάβει ποιοι είσαστε και δεν συγχωρούν.

Δυστυχώς για εσάς είχατε ανοίξει το λάκκο στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος και δύο φορές Κυπελλούχο ΑΕΛ και πέσατε οι ίδιοι μέσα..

Περαστικά και του χρόνου, αν είσαστε του χρόνου στον Απόλλωνα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα