Δεύτερο τεστ με Ισλανδία στο OTE SPORT 1HD

Gazzetta team
Δεύτερο τεστ με Ισλανδία στο OTE SPORT 1HD

bet365

Μετά το φιλικό με το Μαυροβούνιο η Εθνική Ελλάδος θα φιλοξενήσει την Ισλανδία για το δεύτερο φιλικό της νέας ομάδας του Σκίμπε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε την Τρίτη στις 20:30, ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD!

Κι όμως. Πλέον και τα επίσημα φιλικά παιχνίδια έχουν εξίσου σημαντική σημασία. Εκτός του ότι προετοιμάζεις την ομάδα για τα ματς του ομίλου μετράνε και στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα έχει χάσει αρκετές θέσεις μετά τα πολύ ασχήμα αποτελέσματα που είχε για τα προκριματικά του Euro2016.

Η Ελλάδα δεν θα είναι στα τελικά της Γαλλίας αλλά ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μετά το φιλικό με την Μαυροβούνιο, η Εθνική θα φιλοξενήσει την Τρίτη στις 20:30 την Ισλανδία του Αλφρεντ Φινμπόγκασον η οποία με την εκπληκτική της πορεία κέρδισε μια θέση στο Euro του καλοκαιριού.

Ενα επίσης δυνατό τεστ για την Εθνική η οποία ψάχνει να βρει την χαμένη της ταυτότητα και να επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά και στις μεγάλες διοργανώσεις.

Μπορεί οι ήττες από τα Νησιά Φερόε και ο αποκλεισμός από το Euro να έφερε αρκετές εξελίξεις στην Εθνική αλλά πριν από δύο χρόνια η Ελλάδα έφτανε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε με αρκετά νέα πρόσωπα στις κλήσεις του θέλει ν' αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά κυρίως τα αποτελέσματα αυτής.

Οπως και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο έτσι και αυτό με την Ισλανδία θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε την Τρίτη στις 20:30, ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD!

Και γι' αυτό το ματς θα υπάρχει pre και post game με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα