«Ήθελα ν' αυτοκτονήσω μπροστά στο γήπεδο της Νιούκαστλ»!

«Ήθελα ν' αυτοκτονήσω μπροστά στο γήπεδο της Νιούκαστλ»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ήθελα ν' αυτοκτονήσω μπροστά στο γήπεδο της Νιούκαστλ»!

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκε η Νιούκαστλ στον Γιόνας Γκουτιέρεζ, όταν έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός έπρεπε πλέον να παλέψει απέναντι στον καρκίνο, έκαναν τη μητέρα του να σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία μπροστά στο «St. James' Park»!

Η λέξη «συγκλονισμένη» είναι πολύ ... μικρή και φτωχή για να περιγράψει τα συναισθήματα της μητέρας του Γιόνας Γκουτιέρεζ, τη δύσκολη εποχή που ο γιος της διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις και οι «καρακάξες» τον θεώρησαν... ξένο σώμα.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν τον σεβάστηκε και δεν τον βοήθησε καθόλου σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που έδωσε και από τον οποίο βγήκε νικητής.

«Ήταν τέτοια η απογοήτευσή μου και η ψυχική μου κατάσταση εκείνες τις ημέρες που ήθελα ν' αυτοκτονήσω μπροστά στο “St. James' Park” έτσι όπως φέρθηκαν στον Γιόνας... Θα τους έγραφα και μια επιστολή για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, πετώντας τον σαν ... κακό σκύλο, όταν επέστρεψε για να προσπαθήσει να επανέλθει στο ποδόσφαιρο και δεν τον ήθελαν.

Τώρα, όλο αυτό ακούγεται ακραίο, αλλά δείχνει την ψυχολογική μου κατάσταση για τα όσα συνέβαιναν...» ήταν τα λόγια της Μόνικα Μοντόρε, μητέρας του Γκουτιέρεζ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα