Ζόρντι Κρόιφ «Είσαι το πρότυπό μου»

Gazzetta team
Ζόρντι Κρόιφ «Είσαι το πρότυπό μου»

bet365

Ο Ζόρντι Κρόιφ με ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter ευχαρίστησε τον πατέρα του για όλα όσα του χάρισε στη ζωή!

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί την απώλεια ενός θρύλου, όμως τον μεγαλύτερο πόνο αισθάνεται ο γιος του, Ζόρντι. Μάλιστα, πριν πέντε ημέρες είχε ευχαριστήσει τον πατέρα του με τον δικό του τρόπο. Στις 19 Μαρτίου στην Ισπανία γιόρταζαν τη Μέρα του Πατέρα και ο Ζόρντι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Ευχαριστώ γι αυτό που είσαι. Ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου προσέφερες. Είσαι το πρότυπό μου» τόνισε ο Ζόρντι Κρόιφ.

Η Πρωταθλήτρια Κόσμου του 2006 εναντίον της… ομολόγου της το 2010 σε ένα φιλικό που κόβει την ανάσα! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ιταλία – Ισπανία και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Ήταν στιγμές που όταν ήμουν μικρός έβλεπα τους πάντες να πηγαίνουν πάνω στον πατέρα μου και δεν ήξερα γιατί. Φυσικά τώρα κοιτάζω πίσω και βλέπω τι απίστευτος θρύλος ήταν. Τον θαυμάζουν, τον σέβονται, τον αγαπούν. Μου δίνει ένα σούπερ αίσθημα περηφάνιας. Τον τρόπο που έπαιζε ποδόσφαιρο μπορείς να τον δεις και στο σήμερα, είναι βασισμένος στην ιδέα που είχε πριν 30 χρόνια ως προπονητής. Η Εθνική ομάδας επίσης που είναι γνωστή ως το «απόλυτο ποδόσφαιρο». Είναι ένας θρύλος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι θνητοί που είναι το 99.9% και οι αθάνατοι, το μικρό ποσοστό που όλοι θα τους θυμούνται για πάντα. Είναι ένας θρύλος και μόνο περηφάνια νιώθω για αυτό» τονίζει ο Ζόρντι Κρόιφ και συγκλονίζει.

Διαβάστε special αφιερωμα του Gazzetta στον μεγάλο Ολλανδό που θεμελίωσε το σύγχρονο ποδόσφαιρο

 

Τελευταία Νέα