Βοηθάει και οικονομικά την Ιντεπεντιέντε ο Αγουέρο

Βοηθάει και οικονομικά την Ιντεπεντιέντε ο Αγουέρο

Ξεκάθαρες είναι οι προθέσεις του Σέρχιο Αγουέρο για την επιστροφή στην αγαπημένη του Ιντεπεντιέντε στη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού, βοήθησε και οικονομικά τον σύλλογο της πατρίδας του.  

Βοηθάει και οικονομικά την Ιντεπεντιέντε ο Αγουέρο

Ο Αργεντινός φορ των «πολιτών» μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ και απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σημειωθεί κάποια αλλαγή στην ισχύουσα συμφωνία του με τη Σίτι.

Μόλις ολοκληρωθεί η διάρκεια του συμβολαίου, το 2019, κατά πάσα πιθανότητα ο Αγουέρο θα επιστρέψει στην Αργεντινή και θα παίξει στην αγαπημένη του Ιντεπεντιέντε.

Το έχει δηλώσει ανοιχτά και πλέον, έκανε και το ... κάτι παραπάνω, βοηθώντας οικονομικά για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας της γενέτειράς του.

Η Πρωταθλήτρια Κόσμου του 2006 εναντίον της… ομολόγου της το 2010 σε ένα φιλικό που κόβει την ανάσα! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ιταλία – Ισπανία και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Με κάνει ευτυχισμένο να βλέπω τις νέες εγκαταστάσεις... Η Ιντεπεντιέντε ξέρει ότι θα κλείσω σ' εκείνη την καριέρα μου και θα ξαναπαίξω εκεί...» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή. 

Best of internet