Το απόλυτο φιάσκο, που ούτε γέλιο δεν προκαλεί!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Το απόλυτο φιάσκο, που ούτε γέλιο δεν προκαλεί!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για το φιάσκο της συνάντησης των «3» με τον Κοντονή που αποδεικνύει περίτρανα την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που δεν μπορεί να κανονίσει μία συνάντηση των τεσσάρων ιδιοκτητών των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας. Την ίδια ώρα που ο Ομπάμπα επισκέπτεται την Κούβα, βάζοντας τέλος στο ψυχροπολεμικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ των χωρών εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι πέντε άτομα!

Είναι τόσο τραγικό το γεγονός που δεν μπορείς καν να αστειευτείς με αυτή την κατάσταση και φυσικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει το έδαφος για στοιχειώδη διάλογο, δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Το φιάσκο με τη συνάντηση των «τεσσάρων» δίνει νέα ώθηση στην κωμωδία που παίζεται εδώ και καιρό στα ποδοσφαιρικά μας γήπεδα! Αν δεχθούμε την αιτιολόγηση του Ολυμπιακού - που δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω - το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η ελληνική δικαιοσύνη που μέσα σε λίγες ημέρες αλλάζει γνώμη για το εάν μπορούσε να παραστεί ο Μαρινάκης στη συνάντηση. Θα μου πείτε εδώ βγήκε εκτός φυλακής ο Ρουπακιάς, στη συνάντηση των «τεσσάρων» δεν θα υπήρχε πρόβλημα;

Εκτός εάν υπάρχει παρέμβαση, όπως υπονόησε στην ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός, η οποία άλλαξε τα δεδομένα την τελευταία στιγμή. Αν ισχύει, όμως, αυτό, πρέπει η φίλαθλη κοινή γνώμη να μάθει ποια παρέμβαση έγινε και από ποιον καθώς είναι αυτονόητο ότι σε δημοκρατικό πολίτευμα δεν νοούνται παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη!

Από εκεί και πέρα μεγάλες ευθύνες έχει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού που έπρεπε να είχε εξετάσει όλες τις παραμέτρους αυτής της συνάντησης, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει απόφαση για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Πρώτα βλέπεις εάν μπορεί να γίνει, μετά τσεκάρεις την παρουσία όλων και ακολούθως βγαίνεις και κάνεις ανακοινώσεις...

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν περίμενα ότι θα βγει τίποτα από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ το φιάσκο στο οποίο καταλήξαμε. Αποδεικνύεται, όμως, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα βρίσκει τρόπους να μας εκπλήξει! Αρνητικά, όμως...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος