Ο Μάνουελ Ιτούρα στο Gazzetta.gr

Ο Μάνουελ Ιτούρα στο Gazzetta.gr

Ο Μάνουελ Ιτούρα στο Gazzetta.gr

Χαρούμενος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά συγκεντρωμένος στην προσπάθεια σωτηρίας της Βαγιεκάνο, παρουσιάστηκε στο Gazzetta.gr ο Μανουέλ Ιτούρα.

Ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για την θέση του αμυντικού χαφ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ακούει στο όνομα του Μανουέλ Ιτούρα.

Ο 31χρονος Χιλιανός που αγωνίζεται δανεικός από την Ουντινέζε στην Ράγιο Βαγιεκάνο, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον των «πράσινων», κρατώντας όμως χαμηλούς... τόνους, καθώς η προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής στην Primera Division κορυφώνεται.

«Έμαθα από τις εφημερίδες στην πατρίδα μου για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Τώρα όμως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά σε αυτή, καθώς πρέπει να σωθούμε. Δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή», τόνισε αρχικά.

Πάντως δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός οτι μία ομάδα σαν το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για αυτόν...

«Χαίρομαι αν ενδιαφέρεται μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό για εμένα. Πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό club, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από να αγωνίζομαι και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην ομάδα που ανήκω τώρα.

Στο τέλος του πρωταθλήματος, να είμαι είμαστε καλά και θα δούμε...», είπε χαρακτηριστικά.

Best of internet