Με σκοπό το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου στη συνάντηση ο Μαρινάκης

Gazzetta team
Με σκοπό το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου στη συνάντηση ο Μαρινάκης

bet365

Με το σκεπτικό να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση πέσει στο τραπέζι, που έχει στόχο την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, πηγαίνει ο Μαρινάκης στη συνάντηση των «μεγάλων» με τον Κοντονή.

Αναμφισβήτητα η συνάντηση των «μεγάλων» με τον Κοντονή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σ' αυτήν θα παραβρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος λογικά από τους Βρέντζο και Γιαννίκο. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει, αλλά δεδομένα πηγαίνει σ' αυτήν με την διάθεση να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι και θα έχουν ως γνώμονα την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα χρήματα που έχουν επενδυθεί από μέρους του είναι πάρα πολλά, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται στον κυκλώνα της οικονομικής κρίσης και όπως καταλαβαίνετε αυτό που θέλει ο Μαρινάκης τόσο η προάσπιση της περιουσίας του όσο κι η βελτίωση του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνεχώς τονίζεται από τους «ερυθρόλευκους» ότι αυτό που θέλουν είναι να δουν και τις άλλες ομάδες να δυναμώνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα