Κόντε: «Η παύση του ποδοσφαίρου θα είναι η νίκη των τρομοκρατών»

Κόντε: «Η παύση του ποδοσφαίρου θα είναι η νίκη των τρομοκρατών»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντόνιο Κόντε που έκανε λόγο για ανάγκη να συνεχιστεί η ζωή και το ποδόσφαιρο, ως ένδειξη αντίστασης προς την τρομοκρατία.  

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ισπανία, θέλησε να δείξει ότι με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει η ζωή να συνεχιστεί δίχως ... διάλειμμα και να μη δοθεί η ευκαιρία στους τρομοκράτες να πιστέψουν ότι νίκησαν σκορπώντας το φόβο.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μπει μέσα μας ο φόβος και να ζούμε με αυτό. Αν συμβεί, τότε θα παύσουμε όλοι να ζούμε και θα είναι το τέλος αυτό... Το ποδόσφαιρο, τα πρωταθλήματα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, το Euro, πρέπει όλα να συνεχίσουν και να παίρνει ο κόσμος τη χαρά των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων... Όλα τα έθνη πρέπει ν' αντισταθούν και να υψώσουν ασπίδα στους τρομοκράτες» ήταν τα λόγια του Κόντε που έχει ανακοινώσει πως μετά το Euro της Γαλλίας θ' αποτελέσει παρελθόν από τη «σκουάντρα ατζούρα».