Σίγουρος ο Τραμεζάνι: «Ο Κάτσε μπορεί να σταθεί στην Ιταλία»

Σίγουρος ο Τραμεζάνι: «Ο Κάτσε μπορεί να σταθεί στην Ιταλία»

bet365

Ο Πάολο Τραμεζάνι, βοηθός προπονητή στην εθνική Αλβανίας, μίλησε με καλά λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Εργκίς Κάτσε.

Ο βοηθός του Τζιάνι Ντε Μπιάσι στον πάγκο της Αλβανίας, μέσα σ’ όλα τα οποία σχολίασε γύρω από το ιταλικό ποδόσφαιρο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφορικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Αλβανία, που θα μπορούσε να προτείνει σε ιταλικές ομάδες.

«Υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα και έχουν τα χαρακτηριστικά, που θα μπορούσαν να ταιριάζουν πολύ καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πολλή συζήτηση εδώ και ένα χρόνο για τον Ταουλάντ Τζάκα της Βασιλείας και τον Εργκίς Κάτσε του ΠΑΟΚ, που κάνει ένα πολύ πρωτάθλημα στην Ελλάδα και παρακολουθείται από αρκετές ιταλικές ομάδες. Οι δυο τους έχουν τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τους στείλουν σε ομάδες της Ιταλίας», απάντησε ο Τραμεζάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα